Appartement te huur "Na Colina"

Albufeira heeft verschillende zandstranden en adembenemende baaien. Vanaf het strand zijn de prachtige kalkstenen rotsen te zien, die typerend zijn voor de Algarve. Albufeira is een moderne badplaats met tal van lokale festiviteiten en faciliteiten.

 

Albufeira heeft veel te bieden, het is de perfecte plek voor vakantiegangers, die van zon, zee en strand houden. Na zo’n heerlijk dagje strand, kun je goed vertoeven op één van de vele terrassen en restaurants aan zee, of in het oude centrum.

 

Overzicht appartement

Albufeira heeft een prachtige haven, de Marina, van waar uit vele excursies per boot mogelijk zijn. Ook zijn er veel andere watersporten te beoefenen langs de kust. Albufeira is ook de perfecte plek voor golfers. Het ligt centraal tussen de prachtige golfbanen van de Algarve. Overdag lekker golfen,

’s avonds heerlijk uit in de Old Town van Albufeira.

Voor gezinnen met kinderen is er ook veel vertier. Er zijn verschillende aqua- & attractieparken in de directe omgeving.

Langs de kust is het erg gezellig, er heerst een heerlijk ontspannen vakantiesfeer. Een ruime keuze aan restaurants en bars, met vele lokale en internationale gerechten.

Het Appartement

Ons prachtige 3-kamer appartement (4 personen) is gelegen in de Old Town van Albufeira. Het is gelegen op 100 m van de restaurants & bars en 300 m van het strand. Dus alles op loopafstand, maar geen geluidsoverlast.

Het appartement is 80 m2, heeft een moderne woon- en eetkamer met open keuken. Het heeft 2 slaapkamers, een ruime, luxe badkamer en een balkon voor en achter.

* Airconditioning

* 2 balkons: 1 voor en 1 achter

* Internet met zeer sterke WiFi

* TV met Netflix

* Wasmachine

* Oven

* Airconditioning

* 2 balkons: 1 voor en 1 achter

* Internet met zeer sterke WiFi

Het appartement ligt slechts  300 meter van het strand. 

Huurprijzen:

Januari, februari, maart, november & december.
April
Mei & oktober
Juni & september
Juli & augustus

€55,00
€65,00
€75,00
€100,00
€110,00

Er is een minimumverblijf van 5 nachten

De aanbetaling is 50% van de totale huurprijs, deze dient u binnen 14 dagen aan ons te betalen. Zodra we uw betaling ontvangen hebben, ontvangt u van ons per mail een betalingsbevestiging, die tegelijkertijd ook uw boekingsbevestiging is. Het resterende bedrag dient u minimaal 14 dagen voor het begin van uw vakantie te betalen of bij aankomst in ons appartement. Huurprijzen voor 2 personen, extra persoon, 5 euro per dag.

Rental fees

January, february, march, november & december
April
Mai & october
June & september
July & august

€55,00
€65,00
€75,00
€100,00
€110,00

We maintain a minimum stay of 5 nights

The deposit is 50% of the total of the rental amount, which needs to be paid within 14 days after the reservation. As soon as we have received the payment, you will receive a payment confirmation by mail, which is a booking confirmation at the same time. The remaining amount needs to be paid at least 14 days before the beginning of your holiday, or upon arrival at our apartment.

Bent u geïnteresseerd om ons appartement te huren, stuur een e-mail naar chrisvandenheuvel1@gmail.com of stuur direct een chatbericht voor de beschikbaarheid!